fbpx
Lana Skrgatic
LESSONS

EDUCATION

Lana Skrgatic
Želite učiti?
Lana Škrgatić uživa raditi u Američkoj međunarodnoj školi u Zagrebu kao profesorica Glazbene kulture, i vjeruje da je glazba sustavni dio kreativnog, emotivnog i socijalnog razvoja, te da podiže samopouzdanje. Uz veliku podršku škole, Lana potiče svoje učenike na sviranje, stvaranje, rad u ansamblu i otvaranje srca prema raznim glazbenim stilovima, te vjeruje u spoj klasičnog pristup i moderne glazbene pedagogije koja uključuje produkciju i moderne žanrove. Škrgatić je završila 4 stupnja Suzuki metode u Americi te ima licencu za IB Diploma program (Međunarodna matura iz Glazbenog). Lana Škrgatić daje individualne satove flaute, klavira i pop/rock pjevanja, a program kroji ovisno o individualnim potrebama i mogućnostima.
Lana Skrgatic
m
Ivan Puž
Želite učiti?

Ivan Puž, bubnjar, perkusijonist i vokal, dolazi iz Istre točnije iz mjesta Buje. Svoje prve korake u glazbi krenuo je sa 16 godina, počevši sam lupajući po jastucima. Kupuje svoje prve bubnjeve, pokreće prve bendove, a s tim stječe i iskustvo na bini i u studiju. Utjecaj raznoraznih bendova, stilova i žanrova te i savjeti iskusnih glazbenika potiču želju za perkusijama i za novim ritmovima te iskustvima. Selidbom u Zagreb otvaraju se vrata za glazbeni napredak te dobiva poziciju kao stalni član Zagrebačke grupe Adastra, s kojom snima dva studijska albuma, nastupa diljem lijepe naše, na festivalima i javnim eventima. Pronalazi svoj zvuk i želju za napretkom. Uz pandemiju i zaustavljanje glazbene scene, izlazi iz grupe Adastra. 


Pokrenut novim momentom, glazbu a tako i bubnjeve, pjevanje i perkusije, pronalazi svoje mjesto s akademskom glazbenicom i multiinstrumentalisticom Lanom Škrgatić, s kojom trenutno nastupa te uz Lanu snima,producira i aranžira prvi album Lana.S “Avantura”. 


 Edukacijski dio Radionice , Workshops Drumming and Cajon 1o1 (one on one) opcional, bongos, Djembe,Congas 


 

ivan.puz@gmail.com
Ivan Puž
m