fbpx
Lana Skrgatic
BOOKING
Lana Skrgatic
Lana Skrgatic
Lana Skrgatic

BOOKING

Program se kroji po potrebi klijenta/organizatora, moze ukljucivati jednu ili sve stavke iz ponude za booking. 


1. LANA.S trio (sa mogucnosti gostujucih glazbenika po potrebi) Lana Skrgatic- vokal, klavijatura, flauta, saksofon (alt i tenor) Tea Miskovic- bas gitara, akusticna gitara, vokal Ivan Puz- udaraljke, vokal LANA.S trio se sastoji od vrhunskih glazbenika sa dugogodisnjim iskustvom na sceni koji uziva stvarati glazbu i doista ostavlja srce na terenu bio to koncert, gala event ili festival. Ovih troje glazbenika skupa sviraju 7 instrumenata, izvode kreativne covere i autorsku glazbu. Glazbeni izricaj je dosta sirok, ali je baziran na urbanom pop, pop/funky, pop/rocku, uz povremene sansone i evergreene. 


2. LANA.S sax & Dj -Lanina velika strast jest upravo improvizacija, a uz lounge, funky i house glazbu, nastupa na saksofonu uz DJ-e gdje se može izraziti i na taj način. Često nastupa na festivalima, gala eventima, ekskluzivnim privatnim partijima, uz pratnju vrhunskih DJ-a iz firme "Urbani Eventi".

ČLANOVI:

Ivan Puž, bubnjar, perkusijonist i vokal, dolazi iz Istre točnije iz mjesta Buje. Svoje prve korake u glazbi krenuo je sa 16 godina, počevši sam lupajući po jastucima. Kupuje svoje prve bubnjeve, pokreće prve bendove, a s tim stječe i iskustvo na bini i u studiju. Utjecaj raznoraznih bendova, stilova i žanrova te i savjeti iskusnih glazbenika potiču želju za perkusijama i za novim ritmovima te iskustvima. Selidbom u Zagreb otvaraju se vrata za glazbeni napredak te dobiva poziciju kao stalni član Zagrebačke grupe Adastra, s kojom snima dva studijska albuma, nastupa diljem lijepe naše, na festivalima i javnim eventima.

Lana Skrgatic
Tea Mišković strastvena je sportašica i glazbenica rođena 24.02.1990. Sa osam godina počinje trenirati odbojku te istovremeno upisuje Osnovnu glazbenu školu za klasičnu gitaru kod profesora Darka Majstorovića. Prevelika ljubav prema rock glazbi dovela ju je do bass gitare koju počinje svirati sa 11 godina u ženskom bendu Angels. Osim nastupa diljem Hrvatske sa bendom Angels nastupala je i po Europi i Australiji
Lana Skrgatic

Za sve upite slobodno kontaktirajte putem obrasca ili emaila: